dimarts, d’octubre 18, 2005

Més breus

. dimarts, d’octubre 18, 2005

Dilluns va començar la Kinzena Poètika de Vilafranca del Penedès.

L’editorial Lleonard Muntaner de Palma inicia la col·lecció Traus amb Carrer Ordener, carrer Labat de Sarah Kofman. Els propers títols seran: Idith Zertal: La nació i la mort, Marina Tsvetàieva: El meu Puixkin i Jacques Derrida: El monolingüisme de l’altre.

L’editorial Afers continua sense actualitzar el seu web [Afegit un any després: l'editorial Afers té un nou web]. Mentrestant, treuen Pensar la contemporaneïtat: Divuit converses sobre la història, a càrrec d'Agustí Colomines i Vicent S. Olmos, i Comunitats imaginades de Benedict Anderson.

L’atzar de la lluita, per cert, tan sols ha merescut fins al moment una ressenya al suplement cultural de l’Avui. [Actualització, 26 d'octubre: enllaço la ressenya de Xavier Filella]

Avui dimecres s'inicia la Fira del Llibre de Frankfurt. Atenció, doncs, al gran ressò mediàtic de la literatura coreana. La literatura convidada d'enguany serà el centre d'atenció indiscutible a tots els suplements culturals i revistes literàries.

Males notícies sobre la llibreria Catalònia a Vilaweb-El Punt.

[Actualització, diumenge 23: agraeixo la col·laboració del corrector anònim]

8 comentaris:

Anònim ha dit...

La col·lecció Traus la dirigeix Arnau Pons, un poeta, traductor i assagista impagable, que ens permetem el luxe de fer que assagi i tradueixi en castellà (per manca d'espai, que no de ganes), o que ho faci en català només en revistes i llocs importants però poc transitats.

Anònim ha dit...

Lleonard Muntaner.
pels amics de la secta sic

Anònim ha dit...

e-rates

Anònim ha dit...

Hola llibreter:
Ja fa dies que segueixo la teva pàgina que vaig conocer per el suplement Llibres de El Periodico.
Avui deixo aquest comentari per a dir que lo de la Catalonia es de jutjat de guardia.
Records.
José Sans
PD: Perdoneu, tot els lector, el meu catalàn.

el llibreter ha dit...

Primer em va intrigar això de la secta sic, després de 2500 lectures del post, aproximadament, m'he adonat de l'error: Lleonard Munaner! Hauré de contractar un corrector. Gràcies per l'avís.

Anònim ha dit...

L'Editorial Afers, de la qual El llibreter deia que no tenia activa la pàgina web, en té una fa unes setmanes i funciona. El que passa és que no té l'adreça que indica El llibreter. La pàgina web de l'Editorial Afers és http://www.editorialafers.cat
Per als qui tinguen interès per certa mena de llibres és molt recomanable.

el llibreter ha dit...

L'apunt va ser penjat, Amèlia, el dimarts 18 d'octubre de... 2005! Fa una any que vaig escriure això.

Ara mateix hi poso l'adreça nova.

Salutacions

Anònim ha dit...

Li prego que em disculpi. No havia pas dit jo que vostè l'hagués penjat ahir. De fet, deia (el 18 d'octubre d'enguany) que en té una fa poc. Només volia oferir la informació als que segueixen la seva pàgina. Una pàgina, per cert, molt recomanable. [Cordialment]
Amèlia Soldevila