dimarts, de desembre 30, 2008

Rei Brossa

. dimarts, de desembre 30, 2008

El meu Joan Brossa és una nit de reis de fa deu anys.


9 comentaris:

Biel Barnils Carrera ha dit...

Avui és un gran dia, un dia per homenatjar un dels nostres grans pesos pesants. Però cal reivindicar-lo sempre al Brossa, cada dia, pel seu compromís amb el país i pel seu compromís amb l'art compromès, farcit d'humor, d'intel·ligència i sempre crític.

Anònim ha dit...

Completament d'acord amb en Biel, perquè tenim molta tendència als homenatges, i més encara a bandejar els nostres grans creadors.

L'Espolsada llibres ha dit...

A mi el tió m'ha regalat un poema visual emmarcat perquè em faci companyia a la llibreria.

el llibreter ha dit...

Per això, Biel, he enllaçat un apunt antic, de fa gairebé tres anys, on reivindico Brossa amb l'emoció que sovint m'inspira.

No sé si vas arribar a veure el programa de novetats d'Un per Un per al Novembre: hi havia el primer lliurament de la poesia completa, que ha desparegut de la programació de desembre i de la de gener. Als comentaris de l'apunt de 2006 ja parlava de la imminent aparició d'aquesta obra, però la mala sort sembla perseguir-la. A veure si surt abans de Sant Jordi!

La sort és que Brossa es defensa sol, Artur: molta gent jove demana els seus llibres i això vol dir que tenim Brossa per molt de temps!

És qui hi ha cap lloc millor que una llibreria per exposar-lo? Me n'alegro molt, Espolsada.

Salutacions cordials.

Anònim ha dit...

Hola,
El gran BROSSA no sé si navegaria per la blogesfera, però si la blogesfera l´estima molt. Només cal donar una volta pel ciberespai.
Imma

Anònim ha dit...

Bon Any Llibreter!

Francesc Puigcarbó ha dit...

Bon any 2009!

el llibreter ha dit...

Doncs sí, cal donar l'enhorabona als organitzadors de l'Ablogcedari, una iniciativa extraordinària i molt engrescadora!

Bon any 2009!

rsm ha dit...

BROSSA era incommensurable. Sovint el veia assentat a un banc de la cruïlla de Travessera de Gràcia amb Balmes. No vaig tenir mai el valor de saludar-lo i agrair-li la seva obra. No saps quan me’n penedeixo, però em feia por atansar-me a una persona tan íntegra. Gràcies pel record.