divendres, de setembre 28, 2007

Blogs de lletres

. divendres, de setembre 28, 2007

Hi arribo via Saragatona: l’hiperblog Blogs de lletres que manté Josep Porcar ha guanyat la setena edició del Premi Lletra, un reconeixement molt meritori, perquè la qualitat d’altres candidats era molt alta. M’ha alegrat molt perquè aquest premi és també un reconeixement a la diversitat de la catosfera literària, des de la crítica aforística de Jordi Romero fins als blogs col·lectius com l'excel·lent Llibròfags, sense oblidar les lectores desacomplexades de Llegeixes o què?! o les revistes virtuals com Paper de vidre —que acaba de publicar un nou número— o Barcelona Review. Novament, enguany la llista de candidats al premi ha proporcionat moltes descobertes interessants.

I bé, també una mica de nostàlgia quan un dia del setembre de 2005 vaig rebre un mail i després una trucada i el no pot ser, no pot ser, no pot ser amb què vaig rebre la notícia.

Per cert, moltes gràcies als col·legues de la Casa das letras.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

M'alegro del premi. La pàgina s'ho mereix, sens dubte. Però no s'entenen segons quines absències (més aviat clamen el cel). Sobretot perquè no s'hi pot al·legar desconeixement.

Carles A.

ea! ha dit...

com passa el temps...

Blocs de Lletres ha dit...

Hola Carles. Des de BLocs de Lletres entenem que els absents puguen estar descontents amb la seua absència. És natural. És per això que, a l'hiperblog, existeix l'opció de recomanar blocs o, simplement, autorecomanar-se, una cosa que no considerem en absolut gens indigna. Ben al contrari.

Certament, la primera indexació que vam fer (maig del 2007) suposava incloure blogs "a dit", i de ben segur que existien "absències inexplicables", però quan començaren a produir-se més i més recomanacions, aleshores ens vam limitar a integrar-les al Blocs de Lletres tot esperant que alguns "no presents" acabarien per recomanar-se, com ha passat en molts casos. En fi, si consideres que falta algun blog, cap problema: solament has de fer clic sobre "recomanar blog" i tema solucionat.

Actualment tenim un llistat de blogs encara no indexats i que no tardaran ja molt més a aparéixer; potser hi ha algun dels que encara trobes a faltar.

Gràcies, Llibreter, per l'escrit i també per deixar que done al teu blog aquesta explicació.

Salut!

el llibreter ha dit...

Enhorabona, Josep. Moltes gràcies per l'aclariment i sigueu tots benvinguts, com sempre.

Salutacions cordials.

SU ha dit...

Admirat Llibreter,

No sabem si a l’Eva Piquer li farà gràcia això que ens dius, de lectores desacomplexades, però tant se val!

Gràcies per recordar-te del nostre blog, fet amb tot l’amor per la literatura, pels llibres i la lectura i amb el millor bon humor possible!

Anna i Su, el tàndem menys lector però més alegre del món

Anònim ha dit...

Enhorabona pel premi!
Anònim això de les absències va com va.
Un blog oon sempre trobo articles interessants és el "tinta xinesa"