diumenge, de desembre 31, 2006

El comiat de Marina Espasa

. diumenge, de desembre 31, 2006

15 comentaris:

el llibreter ha dit...

Ara resulta que tampoc no se'm descarrega sencer. ¿Algú més té el mateix problema?

Anònim ha dit...

Sí, el mateix.

Tirant al cap ha dit...

Jo encara no l'he pogut veure sencer, sempre es para als primers segons. Sospitós, no? Creix la llegenda del Saló de lectura!

Anònim ha dit...

Fixa't si es sospitós, que es para quan el Manzano li diu a la Marina Espasa: "t'ha tocat pagar algun pecat meu...". ¿Això no serà pas un missatge dels censors?

el llibreter ha dit...

Acabo de rebre la resposta de filldejames, l'internauta que ha penjat el video, i creu que el problema és que pesa molt. Confio que es resolgui aviat.

Salutacions cordials.

Toni Ros ha dit...

No us fa una mica de peneta aquesta noieta? No resulta massa patètica?

Anònim ha dit...

Jo l'he pogut veure sencer sense cap problema. I tot plegat m'ha semblat un comiat demagògic que desmereix, crec, el programa. Si no arriba a ser per la turpitud de la direcció de BTV, hagués semblat una rebequeria de nen consentit.

el llibreter ha dit...

Em sorprèn molt, Toni, que empris l'adjectiu "patètica" a la manera preadolescent.

Jo també trobo que hi ha afirmacions precipitades amb les quals no hi estic d'acord, però la qüestió no és aquesta sinó la censura, i per això no les he discutit. Al cap i a la fi, els llibreters som botiguers. Però el sentit general, criticar que una ciutat aspiri a ser tan sols una botiga —d'això se'n diu política d'aparador— em sembla bé.

Salutacions cordials

Toni Ros ha dit...

Llibreter: res d'adolescent... Jo he emprat "patètica" en l'estricte sentit etimològic: a la Marina se la veu patir i ens fa patir veure-la patir. Crec que no calia aquest espectacle...

el llibreter ha dit...

Doncs a mi em sembla que sap molt bé què vol dir. Una altra cosa és que puguis estar-hi d'acord o no. Per això ni peneta, ni noieta ni patètica no em semblen adequats.

Salutacions cordials

Anònim ha dit...

A mi també em va fer patir aquesta noia. Crec que li falta professionalitat, cosa que li he llegit al llibreter. Aquesta poca habilitat comunicativa també es veu en el vídeo.

I sí, jo també crec que va estar demagògica per molt que s'hagin carregat el programa.

el llibreter ha dit...

Estic d'acord amb la falta de professionalitat però no estic gens d'acord en la "poca habilitat comunicativa": Marina Espasa ha sabut conduir el programa amb una intel·ligència i un respecte pels convidats i col·laboradors que l'ha permès comunicar-se molt bé. Generalment, la professionalitat a la televisió està al servei de la incomunicació. Pierre Bourdieu, entre molts altres, ho explica molt bé.

Salutacions cordials.

Anònim ha dit...

No em sofregiu el Bordieu, plis!

Anònim ha dit...

Llàstima que ens haguem format una opinió abans d'haver escoltat a les dues parts, doncs quan he llegit les explicacions de BTV sobre tot plegat, m'han semblat més que convincents.

Anònim ha dit...

Jo no trobo patètic dir el que penses quant et foten fora de la feina i més quant ho has fet bé.
Ella demostra la seva valentia davant de la tele, davant de tothom, potser el seu discurs es politicament incorrecte la seva veu jove s'ha de fer sentir.

A mi també em resulta un insult que ens volguin vendre la Barcelona Botiga Batega