dimarts, de juliol 12, 2005

Tecnologia etrusca

. dimarts, de juliol 12, 2005

El tècnic que s’ocupa de revifar el meu ordinador està molt enfeinat perquè en el mercat negre no abunden les peces de tecnologia etrusca. Mentrestant es resol el problema, que pot acabar amb la venda de l’ordinador a algun museu arqueològic, em plau proposar-vos un passeig pels webs que opten al Premi Lletra o bé participar en el seu debat d'estiu. Us recordo que les votacions finalitzen el dia 22 de juliol.

5 comentaris:

Júlia ha dit...

Una molt bona idea, a més de poder votar 'el favorit' es descobreixen moltes webs interessants.

ea! ha dit...

lectura de platja? no és sempre tan idíl·lica, a les pegues habituals sumeu mil venedors ambulants amb les seves cantarelles solapant-se i tu encallada en el mateix paràgraf massa estona. hi tornaré amb taps a les orelles i no precisament contra l'otitis.

subal ha dit...

Us imagineu? fanta, cocacola, agua, hachís, novedades editoriales, autoayuda, coca, bolaño, poe, kafka...

preferiexo una amaca entre dos pins, deixan-te bressolar pel vent que generen els focs forestals.

el llibreter ha dit...

Subal, ea!: ¿que potser em voleu aixafar el negoci? Cal potenciar la imatge idíl·lica del lector a la platja i obviar les incomoditats que s’hi trobaria. Una cosa és inqüestionable: res de venedors ambulants; els llibres de platja s’han de comprar a les llibreries. Aplaudeixo l’actitud d’Ícaro: llegir llibres a la platja i a la muntanya.

Pícara: sí, hi ha molts webs interessants, que fa molt de temps que treballen per la literatura catalana —que no són uns nouvinguts com jo, vaja— i que val la pena conèixer, estiguin o no seleccionats al premi lletra.

Salutacions.

Júlia ha dit...

Trobo que la platja de la Barceloneta pot ser tan idílica i suggerent com altres, depèn de l'hora en què hi anem, actualment les platges de Barcelona estan bé, fins i tot per llegir. De tota manera, al menys per a mi, hi ha unes 'lectures de platja' i els inconvenients vénen més del fet de l'aire i la sorra, que malmet els volums, que no pas de l'ambient. També es llegeix -i escriu- a cafès i bars plens de gent. Per cert, llibreter, tu, que ets un expert, em podries explicar perquè a l'estiu 'puja' la lectura de novel·la negra? M'incloc en el fet, hi he buscat explicacions raonables però no les he trobat.