dilluns, d’abril 23, 2007

Bona diada a tothom!!!!

. dilluns, d’abril 23, 2007

Si heu estat previsors i ja heu visitat les vostres llibreries favorites, si encara dubteu i no sabeu quins llibres regalareu o us regalareu, si voleu resoldre ràpidament el tràmit, si només penseu anar a les llibreries un instant per saludar els llibreters o pel plaer de veure-les plenes a vessar ni que sigui una vegada a l’any, si us agrada veure els carrers i les places envaïdes pels llibres, si us quedeu a casa, si heu aprofitat el descompte de Sant Jordi per comprar bona part de la bibliografia del trimestre, com l'any passat i l'anterior, si llegiu això:


Bona diada a tothom!!!!

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Feliç dia de Sant Jordi!!!!!!

Anònim ha dit...

He "recuperat" l'optimisme, espero que pagui la pena!

Anònim ha dit...

Gràcies i igualment, bon llibreter.

Quan tinguis temps, si ho consideres, voldria que em responguessis una pregunta que fa temps tinc al cap: ben igual que a l'hora de comprar una rosa mires a qui li compres per si pots fer un favor o defendre una bona causa... hauríem de fer el mateix amb un llibre?

Abans una llibreria petita que una gran superfície? Abans un Abaccus que un Corte Inglés? Abans una Documenta que no pas un FNAC?

Sé que no és una pregunta simple però molts voldríem conèixer la teva opinió.

Gràcies,

http://desdesants.bloc.cat/category/3787/9078

el llibreter ha dit...

Gràcies Cafèambllet.

No es difícil recuperar l'optimisme, Quimet: diria que enguany hi ha una collita de Sant Jordi ben bona.

Aquesta pregunta ja la contestat en diverses ocasions, Dav. Si tens temps, fes un cop d'ull als apunts que tenen l'etiqueta bibliodiversitat. Podria resumir que abans una llibreria que un hipermercat de l'oci, però no sóc bel·ligerant: hi ha hipermercats que treballen força bé, com la Fnac, i hi ha hipermercats que fan trampa, com Abacus.

Salutacions cordials

Anònim ha dit...

gràcies estimat llibreter! Sempre és un plaer llegir el vostre bloc, sobre tot en dies com aquest!! Per cert, em va regalar un llibre ben maco de fotos de La Moguda... Quina il·lusió em va fer!
Petons!!
En Pitu del Raval

Josep ha dit...

La diada és bona per passejar, però per comprar més val qualsevol altre dia.

Salut,
Josep
www.totadojo.blogspot.com

el llibreter ha dit...

Doncs a mi em va tocar la grossa: Les mil i una nits en l'edició de Proa! Tinc teca, i de la bona, per molts dies... i nits. El meu autoregal: el primer volum de la Poesía vertical completa de Roberto Juarroz.

I per passejar també, Josep. I les dues coses alhora, millor encara. Per cert, benvingut a la blogosfera!

SU ha dit...

Benvolgut llibreter,

Fa un temps em van parlar molt i molt bé de Roberto Juarroz.

Potser prescindiré de les teves recomanacions i em copiaré, directament, el teu autoregal (que no me'n vaig fer cap el dilluns!).

Com sempre, és un plaer llegir-te! (ah, i també sentir-te, encara que sigui en boca d'altres, a la festa dels papersvidrers!).

Salut!

SU

Anònim ha dit...

Et deixo un comentari a l'article de f Serés del 19 de febrer, llibreter. M'agradaria que el llegissis. Merci

el llibreter ha dit...

Bona tria, Su!

Llegit, Alexandre.

Salutacions cordials

Anònim ha dit...

Benvolgut Llibreter... Això que la FNAC treballa bé... no ho deu pas dir pels llibres en català? Conec bé la botiga i la veritat és que fa pena quan vas a buscar algun títol que no sigui un best-seller, especialment si el vols en català. Una llàstima.

el llibreter ha dit...

Tens raó lau, la FNAC treballa bé la fidelització del client i la imatge corporativa. Les compres, però, estan centralitzades a Madrid, de manera que les sucursals catalanes gaudeixen de molt poca autonomia i és habitual no trobar editorials que sí es troben fàcilment a les llibreries independents.

Salutacions cordials