dissabte, de juliol 01, 2006

Poetes a Torre Muntadas

. dissabte, de juliol 01, 2006

A La Segona Perifèria i a The Blot ja ho han anunciat, però no puc renunciar a inaugurar una tradició. Així que aquí teniu el cartell de la segona edició de Poetes a la terrassa de Torre Muntadas.


[Cliqueu sobre la imatge si us ve de gust]

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Bon dia, Llibreter... què puc fer per recitar els meus poemes en aquest sopar? Tinc 20 anys i estudio filologia catalana. Tinc escrits més de 100 poemes des que vaig començar la facultat i m'agradaria poder llegir alguns d'ells durant aquest interessant sopar.
Salutacions!
ERIC

el llibreter ha dit...

Imagino que el "tothom que s'hi vulgui apuntar" inclou també els estudiants de Filologia Catalana. Si hi vas —perquè per llegir-los caldrà anar-hi—, parla amb el Carles Hac Mor o l'Ester Xargay.

Salutacios cordials

subal ha dit...

aconsello al senyor anònim que es posi en contacte amb l'organització mitjançant aquest mail i aquest blog;

fgelonch@gmail.com

http://elpobledelcostat.blocat.com/

...a la taula de'n Bernat...

benvolgut llibreter, crec que s'ho hagués passat la mar de bé a la Torre de les Hores. per sort, segur que hi hauran més oportunitats!

salut!

subal ha dit...

amic llibreter; el sistema de comentaris del post de dalt s'està descomposant!!!

subal ha dit...

ah, ja està arreglat... pues ná.

salutacions!

Anònim ha dit...

Vigileu a l'Oscar Solsona i al Mariano Martinez. No poden fer una sola rima i no tenen ni puta idea de mètrica. Fan pena. I el pitjor de tot és que són els que mouen tot el cotarro al Prat. Així qualsevol. Sort que hi podrem veure a Pedrals, Mas i Noguera. QUina vergonya, aquests dos¡¡

Anònim ha dit...

el món dels poetes locals és tota una història que algun dia haurà de ser explicada per al solaç de la gent. en qualsevol cas, molta gent no pot fer una sola rima i no té ni puta idea de mètrica. t'esgarrifaries...

Anònim ha dit...

SI aquests dos són poetes jo soc Imperio Argentina... que dolents¡¡

Anònim ha dit...

Estimada Imperio:
Si encara penses que la poesia és mètrica i rima, ets tu qui no en té ni puta idea, reina. Torna a l'Argentina, compra't quelcom de Juan Gelman... i llegeix-lo sense respirar. A veure com se't queda el cos... garrulo!