dimecres, de setembre 21, 2005

Inauguració

. dimecres, de setembre 21, 2005

Ja ha sortit el número 33 de Paper de Vidre. Han tingut l’amabilitat de proposar-me una col·laboració, cosa que he acceptat amb molta il·lusió. Aprofito l’avinentesa per inaugurar un nou bloc: la llibreta del llibreter, des d’on enllaçaré les col·laboracions i altres coses que encara he de pensar una mica.

Més motius que fan d'avui un dia molt especial: ja ha sortit el nou cedé d’Andreas Scholl, Arias for Senesino. També hauria d’haver sortit la reedició en devedé de la Rodelinda de Haendel en què intervé. Caldrà visitar can Castelló. Cecilia Bartoli, molt bé: quatre àries inèdites de Caldara a Opera proibita. Un luxe.

I alguns llibres de la tímida réntree catalana que comentaré a partir de demà. En especial un recull de contes excepcional.

5 comentaris:

Buk ha dit...

Moltes felicitats per l´article a Paper de Vidre, Llibreter. Ja l´he llegit i m´ha agradat molt.
I la inauguració d´un nou bloc, es una bona notícia per tots els que et seguim. Llibreter per partida doble! Estarem atents a les novetats.

Salutacions
Buk

ea! ha dit...

al paperdevidre ja hi som, gairebé, tots. en breu vinc.

Anònim ha dit...

Com és que ahir no vas escriure res?

el llibreter ha dit...

Gràcies, Buk —per segon cop.

ea: estic una mica astorat: quin nivell, la revista. Que consti que això d'encapçalar el número va ser idea d'en Guillem. Jo, fins i tot li vaig insinuar que no calia, i tal.

Anònim: com va dir, més o menys, en Quim de l'Efecte Jauss: que escriure no ens faci perdre la lectura. Normalment publico dos posts a la setmana. Excepcionalment tres, o més. Treballo, llegeixo i tinc un rica vida interior que cal tenir-ne cura constant.

Salutacions cordials.

Anònim ha dit...

El Guillem és un home molt insistent, llibreter :-). Per cert, bo l'article del PdV.