dissabte, de març 08, 2008

El bloQG

. dissabte, de març 08, 2008

15 comentaris:

Rita ha dit...

Ja m'hi vaig subscriure i vaig passar la info als amics perquè ho fessin. Està molt bé que en facis difusió, serà interessant :)

Anònim ha dit...

Ánimos, Librero, con tu trabajo. Es un mal necesario que seas un freak encadenado a un blog, incluso sábados y fiestas de guardar, si a cambio ofreces aportaciones interesantes a los que vivimos en el mundo real.

A cuidarse mucho

Anònim ha dit...

Anónimo, no dubto de les teves bones intencions, però em rebenta aquesta condescència amb el suposat freak que no fa allò que tocaria fer dissabtes i diumenges. Crec que a El llibreter no li calen copets a l'esquena dels qui observeu des de la normalitat paternalista. Si no era la teva intenció resulta antipàtic, cal que aprenguis a sortir del teu "realisme".

el llibreter ha dit...

Doncs sí, Rita, ara sí que tindran raó els qui parlaven d'un Pla blogaire ;-)

Una mica de pau, sisplau: escric i responc des de casa. Mai no intervinc al blog des de la llibreria. Mai. Si us fixeu en les dates de publicació, abunden sobretot els dissabtes, diumenges i els dilluns —quan publico coses escrites durant el cap de setmana.

Salutacions cordials.

Biel Barnils Carrera ha dit...

Gran idea la del Bloqg! El seguirem amb atenció.
Salutacions més que cordials.

el llibreter ha dit...

Confio que això del bloqg no afegeixi llenya a l'apassionant debat entre els partidaris de blog, de bloc i, àdhuc, de bloq.

Per cert, Biel, aviat sortirà la novel·la de Joan Miquel Oliver...

Salutacions cordials.

Anònim ha dit...

doncs sincerament no li veig el què.

Anònim ha dit...

Molt interessant, senyor llibreter! Penso que en Pla no ha estat suficientment valorat i, tret de EL Q GRIS, tampoc tan llegit com caldria. El que vull dir que les seves novel·les han passat molt i molt desapercebudes

el llibreter ha dit...

És que no és tan el què com el com.

Salutacions cordials.

Anònim ha dit...

Jo també n'he dit alguna cosa al meu bloc. Al cap i a la fi, juntament amb Fuster o Manent, no van ser els primers blocaires, en essència, sense saber-ho?

http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/84989

David Figueres

Anònim ha dit...

Senyor llibreter què passa amb les distribucions a Barcelona que fa TRES SETMANES! que he demanat dos llibres a València i encara no hi són!!! (i ara hauré d'esperar a que acaben les falles!)
Salutacions dún valencià que emigra de la capital quan vénen les falles.

subal ha dit...

Miquel, hi ha un distri-buidor valencià que ha fet figa en aquestes dates. Potser el llibre que vols sigui d'aquest... Tanmateix, es pot dir que tots els distri-buidors valencians fan figa sempre.

Anònim ha dit...

Salutacions des de Florencia.

el llibreter ha dit...

Gràcies David. Avui, precisament, estava repassant coses pendents,i és que amb això de l'Anatomia tinc el blog una miqueta abandonat.

Depèn de l'editorial, Miquel. Com bé saps, n'hi ha que estan en ple canvi de distribució i el llibre de fons és el que més pateix. Paciència. Si sabessis la de títols de fons que hem reclamat i reclamat debades! Em sap greu sobretot per les comandes de clients, que estan acostumats a un termini de lliurament raonable i ara es troben que no els podem dir quan arribarà el seu llibre.

A veure, Subal, si ara que l'Arc de Berà i Fi-Rex han fet una aliança tàctica, determinades editorials catalanes tindran una millor distribució al País Valencià.

Quina enveja, Arlequí, com voldria tornar a Florència!!!!

Salutacions cordials.

Anònim ha dit...

Segons vaig llegir a l'Avui sembla que Destino reeditarà "el rellotger de Creixells", una magnífica oprtunitat de llegir el mestre Pla. Aquesta setmana aniré a comprar-me'l, alguna motivació hem de buscar per tornar a la feina, i llegir en Pla crec que pot ser la millor!!!