diumenge, d’abril 23, 2006

Bona diada a tothom!!!!

. diumenge, d’abril 23, 2006

El petit inconvenient de viure Sant Jordi des de la llibreria és que no puc passejar per les parades ni visitar llibreries ni participar en alguna de les activitats pròpies de la diada. Si pogués, aniria a La Garriga, on fan el Festival Primavera Poètica per escoltar quins poemes tria la gent a la Plaça Dachs. Llavors pensaria quin poema recitaria si tingués prou valor per posar-me davant d’un micròfon. Sort que el festival dura més dies: la programació és excel·lent.

Tampoc no podré saludar l’escamot de signadors que Labreu ha organitzat al Passeig de Gràcia de Barcelona, des de l’ala poètica alabatraire al corrent prosístic representat per L’aeroplà del Raval. Malauradament, Antònia Xampeny no signa; deu ser l’edat.

Dissabte ha estat un preludi intens del Dia del Llibre. Ara toca anar a dormir d’hora; és a dir: ara mateix. I després de llevar-me d’hora, ajudar a muntar la parada i anar cap a la llibreria per atendre tots els lectors, fidels o ocasionals, que vulguin celebrar la diada. I si plou, ja ho sabeu: qualsevol de les vostres llibreries favorites serà el millor aixopluc.

Repetiré, un any després, el mateix desig:

bona diada a tothom!!!!

12 comentaris:

quim roig ha dit...

Bona nit, doncs! I que demà (avui) no plogui, que no us pispin gaires llibres, que no us atabalin les "tietes", que no us desmuntin gaire la parada, i que tothom sàpiga que dilluns les llibreries tornen a obrir, amb els mateixos llibres i amb més tranquil·litat per poder triar i remenar..., bé, dilluns segurament encara no, però dimarts potser sí.

mar ha dit...

bon dia, llibreter

fa dies que passo sense deixar petjada (massa feina i poc temps...i sé que no és excusa...aaaiisss)

però avui m'aturo per desitjar-te
una bona diada de Sant Jordi

una forta abraçada

Ferran Moreno ha dit...

Bona diada, Llibreter.

subal ha dit...

Ep, bon Sant Llibre a tot/es!!!

tina vallès ha dit...

I que no plogui, que a les llibreries favorites ja ens hi aixopluguem la resta de l'any, eh. ;)

miquel ha dit...

Bona diada! I bona recuperació física, que em sembla, pel que he vist aquest matí, que la deus necessitar.

Ferran Caballero ha dit...

Igualment, a tots i totes. Algú sap si Saramago encara belluga? L'últim cop que l'he vist estava enterrat sota una pila de llibres...

Anònim ha dit...

Oh?

Anònim ha dit...

Oh!

ea! ha dit...

la sra.xampeny està literalment esgotada, jo només físicament. merci per la recomenació llibretenca i per la visita.

petons

el llibreter ha dit...

Ha estat un dia esplèndid. Gent que demana coses realment estranyes, llibres que s’han acabat de bon matí, clients habituals que s’ha acostat tan sols per saludar, perquè veure la llibreria plena fa goig, carregar caixes, els lectors voraços, els quilòmetres amunt i avall, cansat, molt cansat. El millor de tot, però, els meus llibres de Sant Jordi, un regal esplèndid: el primer volum de l’obra completa de Palau i Fabre i El mar de Blai Bonet, llibres que conviden a la relectura.

I no ha plogut.

I ara a dormir. Bona nit.

Anònim ha dit...

Quina carrinclonada!