dissabte, d’abril 23, 2011

Bona diada a tothom!!!!

. dissabte, d’abril 23, 2011

Comença el gran dia! Tot un repte, a causa del calendari festiu d’enguany. I per a molts lectors, una gran oportunitat per practicar el turisme de llibreries, que si pot ser a la caça de Primavera, estiu, etcètera, encara serà millor. Com deia ahir, tota l’edició està repartida per les llibreries del país, raó per la qual reitero la crida exhaurir-lo

Aprofito l’ocasió per recordar que encara som a temps d’exhaurir l’anterior guanyador del Premi Exhaurim-lo!: Males companyies, de Marc Cerdó. I també aprofito per esmenar una absència imperdonable en les recomanacions: L’últim dia abans de demà d’Eduard Márquez: brutal!

I perdoneu si avui no puc navegar gaire per internet. Intentaré seguir l’etiqueta #exhaurimlo al Twitter, perquè sospito que #SantJordi o #jollegeixo em resultarà més complicat. Demà serà, doncs, el dia dels blogs i de Facebook. Avui, els protagonistes sou els lectors. 

Bona diada a tothom!!!!

3 comentaris:

Allau ha dit...

Llibreter, et desitjo un bon exhauriment per aquesta diada!

Clidice ha dit...

Espero que, hores d'ara, estiguis exhaust i alegre :)

el llibreter ha dit...

Allau, Clidice: exhaust i alegre. Una molt bona setmana de Sant Jordi, malgrat les previsions. I l'exhauriment, des de dimarts que no me'n quedava cap!

I ara, a gaudir dels llibres!!!!

Salutacions cordials.