divendres, de març 20, 2009

Rodamots

. divendres, de març 20, 2009

No sempre passa, però de vegades moltes petites alegries poden sumar una alegria immensa. Com ahir, que obria les caixes de novetats i m’he trobat, ben puntuals, els exemplars de Rodamots: Deu anys fent 'Cada dia un mot': una antologia amb escreix. Immediatament me n’he reservat un, perquè em sembla que comprar-lo és una bona manera d’agrair els deu anys d’activitat de Jordi Palou. Enredat en la Xarxa de mots, diria que gratitud i alegria són dues paraules que defineixen molt bé el llibre, de manera que no em cal afegir res més a l’apunt.


11 comentaris:

L'Espolsada llibres ha dit...

I tant que val la pena, un reconeixement a la tasca feta. Cada dia quan arribo a la llibreria i obro el correu em trobo el mot del dia!

Anònim ha dit...

No coneixia aquest web del cercamots, gràcies

Rita ha dit...

El primer que em miro quan obro el correu, el mot del dia!

Jo també el compraré, pel que dius precisament.

Galderich ha dit...

Llibreter,
És un gran motiu per comprar-lo i observar com el món del llibre i internet no estan tant separats.

el llibreter ha dit...

Rodamots és una petita alegria diària que compartim milers de persones, Espolsada, Rita.

I que encara compartirem més gent, Quimet: mai no és tard per descobrir aquesta joia.

Cert, Galderich: no cal renunciar a res ni posar fronteres o no n'hi ha.

Salutacions cordials.

Anònim ha dit...

Benvolgut llibreter. Sé que no és el lloc adequat, però no m'hi he pogut resistir i volia comentar-li que què en pensa del reconeixement de Bolaño als EUA sobretot amb aquest premi que ha guanyat 2666 (si bé per una banda, no feia falta que els nordamericans ens diguessin que Bolaño és molt bo, de l'altra estic content per la família Bolaño perquè el mercat nordamericà és molt gran).
També volia saber què li van sembla els articles publicats a La Vanguardia sobre les obres inèdites de Bolaño, desconegudes fins ara. I que esperem que no tardin a publicar!
Una cordial salutació.
Martí

Roser Caño Valls ha dit...

Hola Llibreter. Jo sí que conec aquesta web i la vaig esmentar al bloc de clic ies cubelles. És una web molt interessant, per tant et dono la raó que tenia aquesta antologia deu ser segur una petita gran alegria ;)

Salutacions ben cordials.

Mireia ha dit...

Doncs ja m'ha solucionat el dilema del regal de sant Jordi, sr llibreter.

el llibreter ha dit...

Benvolgut Martí, aquest lloc és adequat per Bolaño i moltes coses més! Sobre 2666, és una novel•la immensa i el reconeixement rep als EUA és del tot merescut. Sobre els inèdits, vull que els publiquin tots, absolutament tots! M’és ben igual que siguin irregulars, fragmentaris o mediocres: si els publiquen seré lliure de llegir-los com vulgui, si no els publiquen, no tindré cap opció.

És una iniciativa senzilla que crea addicció, Arlequí.

Efectivament, Mireia: és un llibre que pot agradar a moltes persones. De fet, m’agradaria que agradés a moltes persones.

Salutacions cordials.

Biel Barnils Carrera ha dit...

Una molt bona idea que entra a la meva bústia electrònica cada dia.

el llibreter ha dit...

...i no costa gaire ajudar-los a mantenir-la.

Salutacions cordials.